Dronnings Nytårstale 2019 - Tip en 13'er

Dronningens nytårstale er en fast del af danskernes nytårstradition. Kl. 18:00 sidder vi klar foran fjernsynet, for at hører hvad hun i år har på hjertet. Det kan dog være svært at holde børn og barnlige sjæle koncentreret igennem hele seancen.
Derfor præsentere vi nu en festleg til nytårsaften, som kan gøre talen lidt mere spændende for alle. Lege til nytårsaften kan gøre ventetiden lidt kortere og sjove selskabslege er skægt for både børn og voksne.

Nytårstale Tips

Dette er en sjov leg, hvor alle kan få en mulighed for at vinde.

Det gælder om at gætte 13 rigtige, eller være den som får flest rigtige.

Det kan spilles som hold, eller som enkelt personer. Hvis der er mange børn til stede, kan det evt være en god ide, at spille det som hold. Det kan være en god ide at have en præmie til det hold eller person som har flest rigtige og til en “straf” til den som har mindst.

 

Reglerne:

 1. Alle får udleveret en tipskupon, som kan printes ud her: Nytårstale tips 2019

 2. Personen eller hvert hold, skriver deres navn øverst på kuponen.

 3. Kuponen udfyldes med krydser i Ja eller nej.
  F.eks. Hvis du tror at dronningen f.eks. Nævner Prins Joachim eller Fredensborg Slot, så sætte du kryds i ja. Hvis du mener at hun f.eks. Ikke nævner Prinsesse marie, så sætter du kryds i Nej.
  Kuponen er fortrykt med hvilke ord der skal tippes om, til dette års nytårstale tips.

 4. Når nytårstalen går i gang, så gælder det om at spidse øre og lytte efter, om et af ordene på kuponen bliver nævnt. Hvis dette sker, så slår du en rund ring rundt om ordet.

 5. Når talen er overstået så opgøres kuponen. Tjek først om du har sagt ja til de ord som der er blevet nævnt. Slå en rund ring rundt om de kryds. Tjek som om du har svaret Nej, til nogle af de ord som ikke blev nævnt og slå en rund ring rundt om de kryds.
  Tæl de runde ringe på kuponen sammen og skriv resultatet forneden.


Dette er en rigtig sjov lille leg, som kan gentages hvert år. Nu er der ihvertfald ingen grund til, at springe nytårstalen fra Dronning Margrethe over.

Lej til Nytårsfesten

FÅ EN GRATIS RABATKODE

Få 2 af vores dekorationslamper med i din bestilling. Lamperne er perfekte, til at sætte et ekstra festligt præg på dit fest lokale.

Værdi: 275 kr.

Dekorationsbelysning 2 lamper