Udgivet i Skriv en kommentar

Fróse – En rigtig voksen drink

Fróse - En rigtig voksen drink

Sommeren er over os og når varmen vælter indover Danmark, er det rart med en kold sommer drink. Fróse laves normalt med Róse i en blender, hvor det blandes med rigelige isterninger. Det er dog en process som tager tid og er svær at holde kold i længere tid, hvis du har mange gæster. Heldigvis har vi den  perfekte løsning på problemet.

Róse som Slush Ice

Med vores Slush Ice maskine og Fróse mix, kan du have optil 11 liter kolde drinks klar på små 2 timer. Maskinen vil  hele tiden holde den kold, så den kan serveres løbende. Du sparer derfor en masse tid og ressourcer på at blende drinks og fryse isterninger.

Du kan vælge at have Fróse i begge kamre på maskinen, eller have alm. Slush Ice til børn og barnlige sjæle, i det andet kammer. Du kan også bruge en af vores andre opskrifter på Slush Ice med alkohol, til kammer nr. 2. 

Fróse i Slush Ice Maskine

Hvilken Róse er bedst til formålet?

Vi bruger en sød Róse i vores Fróse mix. Desuden søder vi en smule mere med glukose og tilsætter også en smule vodka. Den ekstra alkohol gør at væsken krystalisere bedre. Vi har over flere forsøg fundet de helt perfekte blandingsforhold, så vores Fróse mix både kan nydes af inkarnerede Róse drikkere og dem som aldrig drikker det. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af vores Fróse mix. Men du kan sagtens lave din egen mix til vores maskine.

Hvordan laver jeg min egen Fróse?

Vi anbefaler at du bruger en sødlig Róse. Vin lavet på druen White Zinfandel, passer rigtig godt til formålet. Selvom kritikere påstår, det ikke er rigtig Róse. Desuden er det en god ide, at tilpasse din mix med f.eks. Vodka, da det får Frósen til at krystalisere bedre. Der findes også opskrifter på Fróse, hvor der b.la. bruges Vermouth og Gin. Spørg os gerne til råds, inden du blander alt muligt i vores maskiner. Der kan være ingredienser vi decideret vil fraråde dig at hælde i maskinen, da resultatet ikke vil blive godt.

Fróse i haven

Lej en Slush Ice Maskine

Vi har sammensat den helt perfekte pakke til dig, som vil servere kolde drinks for dine gæster. Vores Slush Ice maskine består af to kamre og derfor udnytter vi det andet kammer, til endnu en Slush Ice drink for voksne. Vores velkomstdrink, består bl.a. af hvidvin og Contreau, blandet med jordbær koncentrat. Det er en drink man kan køle sine gæster på når de ankommer til festen og som de ikke kan lade være resten af aftenen. Heldigvis er der rigelig med både Fróse og velkomst drink med.

Du får ved leje af denne pakke:

– Et stk. Slush Ice Maskine
– Fróse Mix til 11 liter
– Velkomstdrink til 10 liter

– Plastik krus
– Sugerør

Der medfølger selvfølgelig en god instruktion i, hvordan du bruger maskinen

Du har også mulighed for at tilkøbe vores Fróse mix og kombinere det med en omgang almindelig Slush Ice, til kammer nummer 2.

På denne måde kan du både lave kolde drinks til børn og voksne. Du kan også vælge at lave en af de andre Slush Ice drinks med alkohol, hvis festen er uden børn.

Du kan selv vælge, hvilken type Slush Ice koncentrat du ønsker og tilkøbe Fróse mix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *