Gasvarmer

Nu har du mulighed for at leje en gasvarmer, der kan holde holde din gæster varme. En gasvarmer er billigere i brug end f.eks. at opvarme med en elvarmer. Vores ovn er en af de mest effektive og er af høj kvalitet. Der er plads helt op til 11 kg gasflasker. Gas kan tilkøbes hos os separat, eller du kan koble din egen gasflaske til. Ovnen kan varme et areal på 20-60 m2 op.

Sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige årsager man der max. 5 stk. gasovne i telt uanset størrelse af telt.
Vi anbefaler at du har en pulverslukker i nærheden af gasovnene, hvis uheldet skulle være ude. Du kan leje en pulverslukker hos os, så du er sikker på, at slukningsudstyret er i orden. Pulverslukkeren kommer inkl. et skilt, som opsættes så alle kan se hvor pulverslukkeren befinder sig.

Hent selv eller få det leveret ved døren

Du kan nemt selv hente gasvarmeren på vores lager. Vi tilbyder også at levere og afhente ved døren. Vi kan også komme og opsætte gasvarmerne, så du får den optimale varme ud af dem.

Gratis rådgivning

Vi rådgiver gerne om, hvor mange varmekilder du har brug for, for at få den optimale varme i dit telt. Hvis du ønsker det, kan vi komme ud og opsætte gasovnene, så alle sikkerhedsregler bliver overholdt og hvor alle dine gæster kan holde varmen hele natten.

Kontakt os her