Lidt om uaa.dk

Lad os skabe rammerne for din fest

UAA er din pålidelige og prisvenlige festleverandør, når du vil være sikker på at kunne servere sjov og alsidig underholdning for alle dine gæster. Vores store erfaring med festlige arrangementer og enorme udvalg af professionelt udstyr -uanset om det er lyd eller lys eller fadøls løsninger – gør os i stand til at skabe rammerne om en hvilken som helst fest eller begivenhed.

Glade kunder

Vi gør vores ypperste for at gøre dig til en glad, tilbagevendende kunde. Vælger du at benytte dig af vores udlejnings løsninger, er du garanteret produkter i høj kvalitet og sublim service, der vil imponere og hjælpe dig med at arrangere fantastiske festoplevelser til overkommelige priser.

Velkommen til UAA

Her på vores side kan du til din fest leje et taleanlæg, en jukebox , et musikanlæg eller et fadølsanlæg . Vi betragter det som én af vores primære opgaver at levere kvalitets udstyr og -ydelser til fornuftige priser, og hvad enten du vælger at hente selv fra vores lager i Værløse, eller om du får produkterne leveret, vil vores service være helt i top. Som kan ses på vores mangfoldige og alsidige pakkeløsninger, forstår vi, at alle festlige begivenheder er forskellige og kræver unikke og skræddersyede planlægnings processer.
Gennem mange år har vi hos UAA set, at denne tilgang sikrer optimal udnyttelse af ressourcer og i sidste ende giver maksimal kundetilfredshed.
Kontakt os meget gerne med eventuelle spørgsmål. Vi er på vagt hele døgnet på 25 944 944 eller på info@uaa.dk .