Lej en jukebox

Dagene, hvor du tog til en fest og håbede, at DJ’en ville spille dine favoritsange er ovre. Med en moderne jukebox fra UAA kan du spille musikken, du elsker, når du selv vil. Vi specialiserer i at levere DJ-underholdning uden en DJ!

Lej en jukebox, som inkluderer velspillende højtalere og alt musik styres via en touch screen.

Vores moderne ipad jukeboxe er designet til at være interaktive, sjove og nemme at bruge og indeholder mere end 2 million af de største hits gennem tiderne. Der er masser af playlister, til enhver festlig lejlighed., som kan sættes til at afspille, uden nogen står bag og styrer den. Uanset om det er fødselsdag, bryllup eller studenterfest eller Billboard hot 100. Den er altid opdateret med de helt nye hits Vælg mellem en pakke med jukebox og anlæg, eller en kombineret pakke, med jukebox, anlæg og fadøl.

God musik har stor betydning for alle typer fest. Hvis ikke du selv har lyst til at styre musikken, så vil vi anbefale at du booker en rigtig DJ

 Vi kan også levere lysshow, røgmaskine og andre effekter. Dine gæster vil elske et oplyst dansegulv

Vi laver en playliste med de bedste sange

Står du og skal bruge noget bestemt musik til din fest, så skræddersyr vi gerne en playliste til dig. Skal du f.eks. holde en tema fest, så kan vi hjælpe med at finde den rette musik frem til dig. Kontakt os gerne, for at høre om dine muligheder, med en forprogrammeret playliste. Vores playliste bliver sammensat af en professionel DJ, så der er fuldstændig styr på musikvalget.

Hent din jukebox

Vores anlæg og digitale jukeboxe kan sagtens være i en almindelig personbil. På denne måde kan du hente det gratis, på vores lager. Det er nemt at sætte op og koble til.

Levering og afhentning

Vi kan sørge for både levering og afhentning ved døren. Vi stiller det også gerne op for dig. Dette giver dig den bedste mulighed for, at alt står klappet og klart, når dine gæster ankommer.

Mangler din fest lige det sidste?