Lej en jukebox

Lej en Jukebox - Perfekt løsning til din fest

Dagene, hvor du tog til en fest og håbede, at DJ’en ville spille dine favoritsange er ovre. Med en moderne Jukebox fra UAA kan du spille musikken, du elsker, når du selv vil. Vi specialiserer i at levere DJ-underholdning uden en DJ!

Lej en jukebox, som inkluderer højtalere af høj kvalitet og alt musik styres via vores digitale Ipad og med mere end 2 millioner stykker musik og muligheder for selv at lave din spille-liste, tager denne jukebox din fest et helt nye niveau. 

God musik har stor betydning for alle typer fest. Hvis ikke du selv har lyst til at styre musikken, så vil vi anbefale at du booker en rigtig DJ

 Vi kan også levere lysshow, røgmaskine og andre effekter. Dine gæster vil elske et oplyst dansegulv.

Jukebox og fadøl

Lej en Jukebox - altid opdateret med nyeste hits

Vores moderne Ipad jukeboxe er designet til at være interaktive, sjove og nemme at bruge og indeholder mere end 2 million af de største hits gennem tiderne. Der er masser af playlister, til enhver festlig lejlighed., som kan sættes til at afspille, uden nogen står bag og styrer den. Uanset om det er fødselsdag, bryllup eller studenterfest eller Billboard hot 100. Den er altid opdateret med de helt nye hits Vælg mellem en pakke med Jukebox og anlæg, eller en kombineret pakke, med Jukebox, anlæg og fadøl.

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Hvordan fungerer jukeboxen?

Vores  moderne jukebox består 2 kvalitets højtalere, en tablet hvor du kan finde den musik du skal bruge og et panel til at styre lyd styrken. Du kan lade dine gæster vælge musikken, eller du kan bruge nogle af de mange playlister der allerede er lavet, eller lave din egen. 

Hvilken slags musik kan jeg vælge?

Jukeboxen indeholder over 2 millioner numre. Der er musik i alle tænkelige stilarter og fra årtier. Den er altid opdateret med de nyeste hits og er nem at søge efter numre på.

Kan jeg selv sætte Jukeboxen op?

Det er nemt at sætte vores Jukebox op selv. I kassen med ledninger ligger en manual med billeder, som er nem at følge. Desuden er alle ledninger markeret med farver, så du hurtigt finder ud af hvilken ledning, der skal sidde hvor.

Kan jukeboxen være i min bil?

Jukeboxen til 50 personer kan sagtens afhentes i en almindelig bil. Har du brug for at kunne spille op for flere gæster, så vil vi anbefale en station car. Ellers bringer og afhenter vi gerne jukeboxen for dig.

Er der en playliste med musik til min tema fest?

Skal du holde tema fest og ønsker en playliste med musik der passer til, så klarer vi også det. Kontakt os og fortæl hvilken type fest du skal afholde, så får vi en professionel DJ til at sammensætte den perfekte liste, som understøtter dit tema.

Afhent på vores lager, eller få Jukeboxen leveret.

Du kan afhente Jukeboxen på vores lager. Vi levere og afhenter også gerne til dig. Du har også mulig for at vi kommer og opstiller det hele for dig, så du kun skal koncentrere dig om dine gæster.

Mangler din fest lige det sidste?

Lej en jukebox - vælg selv musikken

En fest er ingenting uden musik. Hvis det så oven i købet er dine favoritnumre, der brager ud af højtalerne – så bliver det en aften, du sent vil glemme. 

Hos os kan du leje en moderne jukebox med højttalere, der styres ved hjælp af en iPad. 

Jukeboxen rummer desuden ikke mindre end 2 millioner numre, så der skulle være en god chance for, at dit yndlingsnummer er til at finde – ligegyldigt om du er til disco eller rock. 

Uanset hvilken fest, du skal holde, er en jukebox bare altid et sikkert hit. De fleste elsker selv at kunne vælge de gode numre, og så er du også stensikker på et fyldt dansegulv. 

Lej en jukebox gennem os – så får du din helt egen, interaktive DJ og mulighed for at lave en playliste inden festen, så du er fri for at tænke over det i løbet af aftenen. 

Vi leverer god musik til din fest - lej en jukebox 

Der kan være meget planlægning ved en god fest, og derfor vil vi gerne hjælpe dig så meget som muligt. 

Du kan selv afhente jukeboxen, eller du kan vælge at få den leveret hos dig, inden festlighederne går løs. Så har du god tid til alt det andet, der skal ordnes. 

Lej en jukebox hos os – vi har opstillet udstyr til utallige fester, og vi ved præcist, hvordan det hele skal være for, at musikken bare spiller. 

Tag festen til et nyt niveau - vi har udstyret 

Hos uaa.dk har vi alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til festligt udstyr. 

Vil du gerne skabe den ultimative diskoteksstemning? 

Så tag et kig på vores andre tilbud, såsom lys, røgmaskine, fadølsanlæg og meget mere. Dine gæster vil uden tvivl være imponerede og kvittere med at give den gas på dansegulvet til den lyse morgen!

Har du brug for vores hjælp? Ring til os

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores produkter, pris eller udlejning. Giv os et kald på telefon 25 944 944. 

Det er vores ønske, at du får den bedste aften uden at skulle bekymre dig om for meget. Derfor stiller vi os til rådighed til at levere det bedste udstyr i topkvalitet.