Lej en slush ice maskine

Hvis du vil have en god fest til et endnu højre niveau, skal du overveje om ikke du skulle leje en slush ice maskine. Slush icen med dens farverige og iskolde krystalvæske sætter sit præg på festen uanset hvilken fest du er til! Selvom mange forbinder slush ice med sommer og sol, er den iskolde slush ice en super idé til eksempelvis julefrokosten, firmafest eller den familiefest hvor du vil overraske… Kort sagt: En sikker succes til små penge.

FORSKELLIGE SMAGE AF SLUSH ICE
Få den smag du bedst kan li, vi tilbyder flere varianter af smag til jeres slush ice. Du kan vælge mellem Hindbær, Blue ice, Grøn sport og Filur. som er de 4 mest populære varianter, Men fortvivl ikke du kan også vælge Cola, Jordbær, Ananas. med andre ord der er lidt  til enhver smag.

Slush ice til både børne og voksen fester
Slush ice vil gå sikkert hjem til klassefesten eller børnefødselsdagen. Med en 2 kammer maskine har børnene mulighed for at vælge eller blande varianterne. Kombiner du så med popcorn bliver du et sikkert hit hos de unge gæster. Voksenfest med slush ice! (eller når ungerne er gået i seng) Skal du holde voksenfest kan du lave lækre slush ice-drinks ala shots ved at blande alkohol i saften. Pas dog på! Det smager himmelsk – og du kan ikke smage alkoholen, men du får stadig alkohol i kroppen! Så tag heller en taxa hjem.