Lej slush ice maskine for kun 835 kr.

Hvis du vil have en god fest til et endnu højere niveau, skal du overveje om du skal leje en slush ice maskine. Lej en slush ice maskine (glas følger med) og nyd dens farverige og iskolde krystalvæske som med garanti vil præge festen. Vores slush ice består af knust is og et koncentrat med smag.

Slush ice udlejning med forskellige smagsvarianter

Lej slush ice maskine hos UAA.DK og få den smag du bedst kan lide. Vi tilbyder nemlig slush ice koncentrat i flere forskellige lækre smagsvarianter.

Du kan vælge mellem følgende smagsvarianter: Hindbær, Blue ice, Grøn sport og Filur som er de 4 mest populære varianter. Men fortvivl ikke. Du kan også vælge Cola, Jordbær og Ananas. Der er lidt  til enhver smag.

Kort sagt: En sikker succes til små penge.

Lej slush ice maskine til voksenfester

Voksenfest med slush ice! (eller når ungerne er gået i seng)

Skal du holde voksenfest, kan du lave lækre slush ice drinks eller kølige shots ved at blande alkohol i saften.

Pas dog på! Det smager himmelsk – og du kan ikke smage alkoholen. Lej en slush ice maskine i dag og skab de bedste rammer for en hammer sjov fest.

Find vores lækre opskrifter på slush ice med alkohol her.

4 trin – sådan lejer du din slush ice maskine

Vi har valgt at gøre slush ice udlejning nemt for dig. Følg venligst nedenstående 4 trin. Det tager kun 2 minutter.

  1. Vælg en Slush ice pakke
  2. Vælg koncentrater (mulighed for ekstra koncentrat)
  3. Tilføj til kurv

Kolde og lækre drinks til voksne

Slush Ice er mere end blot kolde drikke til børn. Derfor har vi lavet den perfekte pakke til alle jer voksne. Pakken giver dig lækre slush ice Fróse og vores berømte velkomstdrinks. Du får derfor både noget friskt til at byde gæsterne velkommen og iskold Fróse til resten af dagen.

Fróse – er den perfekte drink til dem som elsker Róse som er lavet som slush ice. Selv dem som normalt ikke drikker Róse er vilde med vores iskolde Fróse. Med denne drink, løber du aldrig tør for kolde drikkevarer. Du starter i hvert fald med at have 11 liter på køl.

Vores velkomstdrink – er en nem måde at servere en iskold velkomst på. Den er baseret på hvidvin, Cointreau og jordbærkoncentrat. Med 12 liter velkomstdrink i maskinen, er der rigeligt til at den kan nydes flere gange i løbet af aftenen.

Lej en slush ice maskine i dag med iskold Fróse og vores berømte velkomstdrink. Den perfekte pakke til en varm sommerfest. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi sætter en ære i at vejlede vores kunder til de bedste løsninger for dem selv.

Få svar på dine spørgsmål:

UAA.DK udlejer slush ice maskiner fra 795 kr. Når du lejer en af vores slush ice maskiner er du sikret nok slush ice til alle dine gæster. Med i prisen får du nemlig hele 12 liter slush ice, og du kan nemt tilkøbe ekstra koncentrat, glas og sugerør til fordelagtige priser.

Lej en slush ice maskine i dag – vi tilbyder nogle af DK’s bedste priser!

Ved leje af slush ice maskine er det godt at kende til indfrysningstiden.

Indfrysningstiden er ca 2. timer. Dog 2,5 med alkohol. Står maskinen i direkte sollys kan indfrysningstiden også forlænges. Ved genopfyldning vil vi anbefale, at du evt. køler den næste portion så langt ned som muligt, så vil det gå hurtigere. Du kan evt. opfylde lidt ad gangen.

Vores slush ice maskiner indeholder 2 x 12 liter slush ice. De glas der er med i vores pakker er 33cl, så det giver ca. 80 glas lækker slush ice.

Ja. Hvis du har en bil med højt bagagerum, kan du godt have maskinen i din bil, når du lejer en slush ice maskine, da maskinen er 87 cm høj og ikke må ligge ned.

Maskinen kan sættes på bagsædet, men det er et dum og tungt løft. Så har du en lille bil, vil vi anbefale, at du får os til at levere slush ice maskinen til dig.

Perioden for slush ice udlejning er torsdag-mandag (lejeperiode).

Det betyder, at du selv kan vælge, om du vil have din slush ice maskine i 1-5 dage. Prisen vil dog være den samme uanset om du vælger 1 eller 5 dage.

Det betyder også, at du har mulighed for at anvende din slush ice maskine over flere dage. Alt afhænger af, hvornår du vælger at få varen leveret/hentet eller afhentet/tilbageleveret.

Hvis du selv ønsker at afhente og tilbagelevere slush ice maskinen på vores lager i Værløse, foregår det torsdag ml. kl. 15:00-17:00. Aflevering er mandag ml. kl. 15:00-17:00.

Hvis du ønsker, at vi skal levere og afhente din udlejet slush ice maskine kan du vælge mellem alle dage ml. kl. 09:00-12:00 eller 13:00-16:00.

Levering og afhentning ved gadedør: fra 595,-
Levering, afhentning og opsætning: fra 845,-

Lej slush ice maskine i dag – vi kan sørge for det hele, så du ikke skal stresse rundt for at få alting på plads, før gæsterne kommer.

Lej slush ice maskine til børnefester

En slush ice maskine er en sikker vinder til klassefesten eller børnefødselsdagen.

Med en 2-kammer maskine har børnene mulighed for at vælge eller blande varianterne. I vores pakke får du udover koncentratet, også glas og sugerør med ske. Kombiner du så med vores popcorn maskine eller vores softice maskine, bliver du et sikkert hit hos de unge gæster.