Lej en slush ice maskine

Hvis du vil have en god fest til et endnu højere niveau, skal du overveje om du skal leje en slush ice maskine. Slush icen med dens farverige og iskolde krystalvæske, vil garanteret sætte sit præg på festen. Selvom slush ice forbindes med en varm sommerdag og masser af sol, er den iskolde drik en super idé, til eksempelvis julefrokosten, firmafest eller en familiefest. Det er en fantastisk overraskelse, til dine gæster. Kort sagt: En sikker succes til små penge. Slush ice består af knust is og et koncentrat med smag.

Forskellige smagsvarianeter

Få den smag du bedst kan lide. Vii tilbyder slush ice koncentratet i flere smagsvarianter. Du kan vælge mellem Hindbær, Blue ice, Grøn sport og Filur. som er de 4 mest populære varianter, Men fortvivl ikke. Du kan også vælge Cola, Jordbær, Ananas. Med andre ord der er lidt  til enhver smag. Når du lejer en slush ice maskine hos os, får du 4 liter koncentrat med i pakken, som giver 12 liter slush ice. Skulle du have brug for mere, kan dette let tilkøbes.

Kolde drinks til voksne

Slush Ice er mere end kold drikke til børn. Derfor har vi lavet den perfekte pakke til de voksne.

Fróse er den perfekte drink til dem som elsker Róse. Selv dem som normalt ikke drikker Róse er vild med vores iskolde Fróse. Med denne drink, løber du aldrig tør for kolde drikkevarer. Du starter ihvertfald med at have 11 liter på køl.

Vores velkomst drink er en nem måde at servere en iskold velkomst på. Den er baseret på hvidvin, Cointreau og jordbær koncentrat. Med 12 liter velkomst drink i maskinen, er der rigeligt til at den kan nydes flere gange, i løbet af aftenen.

Få svar på dine spørgsmål:

Hvor hurtigt er der slush ice klar?

Indfrysningstiden er ca 2. timer. Dog 2,5 med alkohol. Står maskinen i direkte sollys kan indfrysningstiden også forlænges. Ved genopfyldning vil vi anbefale du evt. køler den næste portion så langt ned det muligt for dig, så vil det gå hurtigere, du kan evt. opfylde lidt ad gangen.

Hvor mange glas slush ice er der til?

Vores maskiner indeholder 2 x 12 liter slush ice. De glas der er med i vores pakker, er 33cl så det giver ca. 80 glas slush ice.

Kan maskinen være i min bil?

Ja hvis du har en bil med højt bagagerum, da maskinen er 87 cm høj og ikke må ligge ned. Maskinen kan sættes på bagsædet men det er et dum og tungt løft. Så har du en lille bil vil vi anbefale du får os til at levere til dig.

Slush ice til både børne- og voksen fester

Slush ice vil gå sikkert hjem til klassefesten eller børnefødselsdagen. Med en 2 kammer maskine har børnene mulighed for at vælge eller blande varianterne. I vores pakke får du udover koncentratet, også glas og sugerør med ske. Kombiner du så med vores popcorn maskine eller vores softice maskine, bliver du et sikkert hit hos de unge gæster.

Voksenfest med slush ice! (eller når ungerne er gået i seng)
Skal du holde voksenfest, så kan du lave lækre slush ice drinks, eller kølige shots, ved at blande alkohol i saften. Pas dog på! Det smager himmelsk – og du kan ikke smage alkoholen.

Find opskrifterne på slush ice med alkohol her