Lej en softice maskine – Server en lækker dessert

Nem dessert eller en fed overraskelse til den næste børnefødselsdag.
Med en softice maskine, kan du lave softice og hurtigt servere den, for dine gæster.
Vi har lavet 2 pakker, som indeholder nok is til 40 eller 80 personer. Du vælger selv hvilket drys du ønsker at have med og så er der selvfølgelig også bærer og skeer med.
Du kan tilkøbe ekstra drys, bærer og skeer.

Vi har fleksibel lejeperioder, så vi sørger for du ikke skal aflevere maskinen, dagen efter en god fest. Kontakt os gerne, hvis du har brug for en længere lejeperiode end de normale 3-5 dage.

Softice maskine inkl alt tilbehør

Nem at betjene

Softice maskinen er nem at betjene, både for børn og voksne. Så du kan lade dine gæster tage is sel$v. Softice maskinen vejer ca 90 kg, så der skal to personer til at løfte den. Den kan stå på køkkenbordet, eller på et almindeligt bord. Maskinen kræver bare et enkelt 220 volt stik.
Når softice maskinen kører og der bliver serveret is fra den, skal der løbende påføres en liter softice mix.
Der går op til 20 minutter, fra maskinen er startet, til isen er klar til servering.

Rengøring er inkluderet i softice maskine lejen

Vi sørger for at rengør maskinen efter brug. Dette koster 150 kr. og vil blive lagt til prisen, når du bestiller maskinen. Du skal derfor ikke gøre andet, end at tørre maskinen af udvendig med en våd klud. Vi sørger selv for rengøringen, da vi på denne måde sikre os, at vores maskiner altid er desinficeret ordentligt og er fri for bakterier og gammel is.

Drys til softice

Afhent selv

Du kan vælge selv at afhente maskinen. Softice maskinen vejer dog 90 kg og skal have god plads bag i bilen. Kontakt os evt., hvis du er i tvivl om du kan have den i bilen.

Levering, afhentning og opsætning.

Vi kan levere til døren og afhente efter brug. På denne måde slipper du for selv at løfte rundt på de mange kilo. Vi kan også opsætte maskinen for dig og gøre den klar til brug. På denne måde sikre du dig, at isen er klar til servering, når du har brug for det.

Softice til større arrangementer

Har du brug for at kunne servere en større mængde softice, en vores almindelig pakker, så klarer vi også denne. Kontakt os, så vi kan sammensætte et tilbud på leje af maskine og mængder af softice mix, bærer og skeer. Vi kan evt. kombinere tilbuddet med leje af f.eks. Slush ice maskiner, eller popcornmaskiner.