Lej en stor grill – Det perfekte valg til helstegt pattegris

Grillmad er altid lækkert, men skal du lave mad til mange gæster, kan den almindelige kuglegrill blive for lille. Nu kan du leje en professionel grill, som kan grille en masse bøffer og pølser. Men det er også en grill til pattegris. Skal du holde et “Grill selv arrangement”, så er der rigeligt med plads til risten, så alle kan få lækker varm mad. Grillen er med låg, så varmen bliver holdt inde. Dette gør at kødet beholder sin saft og kraft. Grill mad går ikke uden tilbehør, så brød, bagte kartofler osv. kan selvfølgelig også smides på grillen.

Det er ikke kun om sommeren, at der er det perfekte grillvejr. Det kan være ligeså hyggeligt og effektivt om vinteren. Grillmad smager godt året rundt. Husk at der altid hører en grill bajer med til arbejdet. Så bliver grill mesteren mere effektiv.

Lej vores starter kit

Grillen er inkl. rist, til at lægge kødet på. Men der skal bruges et par kg briketter eller kul, at at varme grillen op. Så du ikke mangler noget, har vi lavet et starter kit, med de ting du skal bruge, til at varme grillen op, ikke brænde fingrene og få kødet af grillen igen.

Ved leje af grill, er hygiejnen er vigtig

Som alt der har med mad at gøre, så er hygiejnen vigtig. Derfor er alle vores grill desinficeret og rengjort inden du modtager den. Vi gør selv dette arbejde, så vi sikre os at alle forskrifter er overholdt. 

Få grillen leveret, eller afhent selv

Du kan afhente grillen på vores lager. Du skal dog nok beregne to mand og en trailer til at få den transporteret. Vi leverer selvfølgelig gerne grillen til din adresse, så du slipper for alt besværet. Du lejer grillen en helt weekend, så der er masser af tid til opstilling og forberedelse af mad.