Lej et anlæg

Mangler du den helt rette lyd til dit næste arrangement eller større fest? Så finder du musikanlægget lige her. Hos UAA er du sikker på at finde højtalerne, der er tilpasset dine krav. Vi har musikanlæg til større og mindre arrangementer, så du er garanteret, at dine gæster bliver godt underholdt. Alle vores anlæg er nemme at tilslutte til både smartphone, computer og tablet. Du finder vores produkter herunder, hvor du også kan læse mere om, hvilket lydanlæg du bør vælge til dit kommende arrangement.

  • Vælg de rigtige højtalere
  • Professionelle PA Anlæg
  • Nem Tilslutning

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge et højtaleranlæg. Du bør eksempelvis overveje, hvilke behov du og dine gæster har (eksempelvis: hvilken type musik I vil høre), hvilken akustik der er i lokalet, hvordan lokalerne er opbygget og eventuelt begrænsninger i forhold til støjgener. Hvis du har nogle meget specifikke krav til dine højtalere og ikke helt ved, hvilket anlæg der ville passe bedst til at opfylde dette, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail. Skriv en mail til [email protected] eller ring ind på telefon 25 94 49 44, så skal vi nok hjælpe dig med at vælge korrekt.

Vi har professionelle og velspillende anlæg, som egner sig bedst til større forsamlinger af mennesker (op imod 50 gæster). Den type musikanlæg vi udlejer kaldes for Public Address anlæg, da de er anvendt til at levere lyd til mange mennesker. Vi har højtalere, der kan fungere til arrangementer med op imod og over 50 gæster, 80 gæster, 100 gæster eller 150 gæster. Dette er naturligvis et estimat på, hvor lang rækkevidde højtalerne har uden at miste den høje lydkvalitet.

Nemt at tilslutte til din telefon
Højtaler anlæggene kommer altid med en mixer, der hurtigt kan tilkoble mobil, tablet eller computer til højtalerne. Dette betyder, at du helt simpelt kan styre musikken fra en enhed efter dit ønske. Herunder kan du se vores udvalg af anlæg tilpasset forskelligt gæsteantal og vores specielle anlæg tilpasset studenter kørsel, der er med til at give de studerende én dag, de sent vil glemme.

Anlæg og lysshow

Partypakker

Få leveret dit anlæg eller hent det selv i Værløse

Hos UAA får du mulighed for at leje dit lydanlæg henover weekenden, så der er styr på musikken til dit arrangement. Udlevering af anlægget sker fredag eftermiddag fra vores lager, og returneringen sker mandag eftermiddag til vores lager i Værløse. Du kan vælge, om du selv ønsker at hente og opstille anlægget. Hvis du selv vil hente dit musikanlæg, så skal du være opmærksom på, om du har plads til det anlæg, du har valgt. Vores højtaleranlæg til 50 gæster er klart det nemmeste at transportere. Her behøver du ikke andet end en almindelig personbil. Det samme gælder anlægget til 80 gæster, men hvis du skal have et anlæg til 100 eller 150 gæster, så skal du som minimum have en stationcar til at transportere højtalerne. Med alle højtaleranlæggene følger en overskuelig manual til opsætning.
Lad os om det hele
Vi kan også forestå levering af dit anlæg og opsætning. Så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er tilsluttet ordentligt, eller står som det skal. Det er dit kald. Uanset hvad – får du et musikanlæg, der virkelig vil sætte gang i festen. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores produkter eller services, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Speciel designet lydpakke til dig

Skal du holde en fest, eller et arrangement, hvor du har brug for en helt speciel lydpakke, så løser vi gerne dette for dig.
Vi sørger for et anlæg som lever op til dine krav og står gerne for levering, opsætning og afhentning.

Kontakt os og få et tilbud

Tilbud