Lej et anlæg. Nemt at opsætte til billige priser

Lej et anlæg - Højttalere til alle typer fest og events

Lej et anlæg så du kan afspille musik fra f.eks. telefon, tablet, computer eller DJ udstyr. Vi udlejer aktive højttalere, dvs. at højttalerne har indbygget forstærkere. Det gør dem nemme at sætte op og giver den bedst mulige oplevelse, når du spiller musik på dem. . Højttalerne står på stativ og alle kabler medfølger selvfølgelig. Det vil være muligt selv at hente udstyret, men vi står også gerne levering og afhentning og evt. opstilling af hele anlæget. Når du skal leje højttalere, så er det vigtigt du vælger de helt rigtige. Hos os kan du leje anlægspakker, som vi har sammensat udfra hvor mange gæster de kan spille op, på et dansegulv. Du kan også leje en jukebox, hvis du ønsker adgang til op imod 2.000.000 musiknumre

Lej lyd og lys

Du har mulighed for at kombinere vores anlæg med et lysshow. Så har du alle tiders opsætning, til at lave en ordenlig fest på dit dansegulv. Du kan evt. kombinere det med en røgmaskine, laser eller en stroboskop effekt. Mulighederne er mange.

Lej lyd og fadølsanlæg

Vælg de rigtige højttalere

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal leje højttalere. Du bør eksempelvis overveje, hvilke behov du og dine gæster har (eksempelvis: hvilken type musik I vil høre), hvilken akustik der er i lokalet, hvordan lokalerne er opbygget og eventuelt begrænsninger i forhold til støjgener. Hvis du har nogle meget specifikke krav til dine højttalere og ikke helt ved, hvilket anlæg der ville passe bedst til at opfylde dette, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Hvad er et PA Anlæg?

Et PA anlæg, er forkortelsen for et Public Adress anlæg. Det er en type anlæg, der anvendes til at levere lyd til mange mennesker. Anlæggets størrelse, har betydning for hvor lang rækkevidde de har, uden at miste den høje lydkvalitet.

Vores anlæg er med aktive højtalere. Dette betyder at de ikke er tilkoblet en ekstern forstærker, som passive højttalere skal. Forstærkeren sidder i selve højtaleren og derfor er anlægget nemmere at flytte rundt på. Dette går dog på ingen måde ud over lydkvaliteten.

Hvor stort et anlæg har jeg brug for?

Vi har valgt at kalde vores pakker 50, 80, 100 og 150 personer. Dette mål er lavet på, hvor mange personer der er på dansegulvet.

Du skal også tage hensyn til, hvad det er for en type lokale anlægget skal stå i. Du bør overveje at leje et anlæg med bundkasser (subs), hvis der er meget højt til loftet. Det kan få lyden at forsvinde lidt. Du bør også overveje det, hvis der f.eks. er gulvtæppe på, da det kan få lyden til at "hænge fast".

Er du i et lokale med et stort vindues parti, skal du være opmærksom på at bundkasserne, kan få vinduerne til at rasle.

Hvilket udstyr kan jeg tilslutte?

Du kan nemt tilslutte din telefon, tablet, eller computer, via mini jack. (har du en nyere Iphone, skal du huske at du skal have en mini jack converter). Du kan også tilkoble en CD afspiller, en DAB radio eller et almindelig Hi FI anlæg. Dog skal du lige sikre dig, at du får de rigtige kabler med til dette.

Anlægget kan også bruges til DJs og Live bands og kan tilsluttes til lyd mixer eller DJ pult via XLR kabler. 

Det er ikke muligt at tilkoble udstyr via Bluetooth.

Kan jeg selv sætte anlægget op?

Vi har lagt en manual med i kassen med ledninger, hvor vi har lavet en god vejledning med billeder. Derudover har vi sat farvekoder på ledningerne, så det er nemt at finde ud af hvilken ledning der hører til hvad. Skulle det gå helt galt, så guider vi dig over telefonen.

Kan anlægget være i min bil?

Vores 50 og 80 personers anlæg kan sagtens være i en almindelig personbil. Lejer du vores 100 og 150 personers anlæg,  vil vi anbefale minimum en stationcar.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Ring til os på tlf.: 25 944 944 - Du kan ringe alle dage fra kl. 10:00 - 22:00.

Afhent på vores lager, eller få anlægget leveret

Du kan afhente anlægget på vores lager, eller få det leveret ved gadedøren.
Vi kan også klare det hele for dig stille alting op, så du kun skal koncentrere dig om dine gæster.

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print