Lej et anlæg. Professionelle højtalere til din fest

Lej anlæg så du kan afspille musik fra f.eks. telefon, tablet, eller computer. Vi udlejer aktive højtalere, dvs. at højtalerne har indbygget forstærkere. Det gør dem nemme at sætte op og giver god lyd, når du spiller musik på dem. Du kan også tilslutte DJ udstyr, som f.eks. En dj pult. Højtalerne står på stativ og alle kabler følger selvfølgelig med. Det vil være muligt selv at hente udstyret, men vi kan også stå for levering og afhentning og evt. opstilling. Når du skal leje højtalere, så er det vigtigt du vælger de helt rigtige. Hos os kan du leje anlægspakker, som vi har sammensat udfra hvor mange gæster de kan spille op, på et dansegulv. Du kan også leje vores jukeboks, hvis du ønsker adgang til op imod 2.000.000 numre.

Lej anlæg og lys

Du har mulighed for at kombinere vores anlæg med et lysshow. Så har du alle tiders opsætning, til at lave en ordenlig fest på dit dansegulv. Du kan evt. kombinere det med en røgmaskine, laser eller en stroboskop effekt. Mulighederne er mange.

Lej højtalere og fadølsanlæg

Vælg de rigtige højtalere

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal leje højtalere. Du bør eksempelvis overveje, hvilke behov du og dine gæster har (eksempelvis: hvilken type musik I vil høre), hvilken akustik der er i lokalet, hvordan lokalerne er opbygget og eventuelt begrænsninger i forhold til støjgener. Hvis du har nogle meget specifikke krav til dine højtalere og ikke helt ved, hvilket anlæg der ville passe bedst til at opfylde dette, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Professionelle PA anlæg

Vi har professionelle og velspillende anlæg, som egner sig bedst til større forsamlinger af mennesker (op imod 50 gæster). Den type musikanlæg vi udlejer kaldes for Public Address anlæg, da de er anvendt til at levere lyd til mange mennesker. Højtaler pakkerne er sammensat udfra et estimat på, hvor lang rækkevidde højtalerne, har uden at miste den høje lydkvalitet. 

Nem tilslutning

Højtaler anlæggene kommer altid med en mixer, der hurtigt kan tilkobles til mobil, tablet eller computer. Dette betyder, at du altid kan styre musikken, fra en enhed efter dit ønske.

Få leveret dit anlæg eller hent det selv i Værløse

Hos UAA får du mulighed for at leje dit lydanlæg hele weekenden. Hvis du ønsker at leje over en længere periode, kan dette også lade sig gøre. Hvis du selv vil hente dit musikanlæg, så skal du være opmærksom på, om du har plads til det anlæg, du har valgt. Vores højtaleranlæg til 50 gæster og 80 gæster er kdet nemmeste at transportere. Her behøver du ikke andet end en almindelig personbil. Hvis du skal have et anlæg til 100 eller 150 gæster, så skal du som minimum have en stationcar til at transportere højtalerne. Ved udlejning af højtalere, følger en overskuelig manual til opsætning med.

Lad os om det hele

Vi kan også stå for levering og opsætning af dit anlæg. Så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt det er tilsluttet ordentligt, eller står som det skal.

Speciel designet lydpakke til dig

Skal du holde en fest, eller et arrangement, hvor du har brug for en helt speciel lydpakke, så løser vi gerne dette for dig.
Vi sørger for et anlæg som, lever op til dine krav og står gerne for levering, opsætning og afhentning.

Kontakt os og få et tilbud

Tilbud
Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på print