Lej en popcornmaskine

Lej en popcornmaskine

Stor popcornmaskine som er let at betjene og til hver en tid kan skabe glæde, hos både store og små. Det bliver ikke nemmere, at servere store mængder popcorn for dine gæster.

Uanset om du holder biograf aften, åbent hus arrangementer eller børnefest, er friske popcorn et hit. Om i bliver 50 eller 200 personer til dit event, så kan vi love dig at der bliver rift om de lækre popcorn. Du skal kun tænke på at poppe løs, for vi har sørget for resten. Både majs, fedt, salt og kræmmerhus med i pakken. Vores maskine kan lave masser af popcorn i timen. Du kan vælge at købe ekstra popcorn, hvis du holder et rigtig stort arrangement.

Maskinen kan godt være på bagsædet af en personbil. Du kan dog også vælge at få den leveret og afhentet ved døren.

Konfirmation

Det er den tid på året, hvor de nye konfirmander ser dagens lys. Det er en stor dag, hvor børnene i gamle dage, trådte ind

Læs mere »

Leje af projektor

Når der skal fremvises billeder via en projektor, så er det vigtigt med et knivskarpt billede. I de fleste tilfælde, kan det være svært at

Læs mere »

Historien om popcorn

Var du klar over at det var indianerne i Amerika, som for mere end tusind år siden ved en tilfældighed opdagede popcorn? En uheldig indianer tabte en skål majs ned i bålet, hvor ved de naturligvis poppede. En modig indianer smagte på en hvorefter det blev en udbredt spise. Den første europæer der fik popcorn var Christopher Columbus i 1492 da han kom til Amerika. Siden da, har popcorn ikke ændret sig ret meget, men måden vi tilberedere dem på har dog flyttet sig en del. Vi skal faktisk helt frem til 1985 før den første maskine så dagens lys.