Lej en popcornmaskine

Lej en popcornmaskine

Prøv vores popcornmaskine og server popcorn i store portioner. I stedet for du skal have fat i den helt store gryde, kan denne maskine gøre arbejdet for dig.
Uanset om du holder biograf aften, åbent hus arrangementer eller børnefest, er friske popcorn et hit. Om i bliver 50 eller 200 personer til dit event, så kan vi love dig at du ikke løber tør. Du skal kun tænke på at poppe løs, for vi har sørget for resten. Både majs, fedt, salt og kræmmerhus med i pakken. Vores maskine kan lave masser af popcorn i timen. Du kan vælge at købe ekstra popcorn, hvis du holder et rigtig stort arrangement.

Få svar på dine spørgsmål

Hvor mange popcorn skal jeg bruge?

Det kommer jo lidt an på hvilken anledning du skal bruge vores popcornmaskine til. Vores pakker med 50 personer er der ca 80 kræmmerhuse færdig poppede popcorn. Så er du 50 personer er der ca 1.5 kræmmerhuse til hver person. Men du kan altid bestille en ekstra portion, som du ikke betaler for hvis du ikke bruge den.

Hvor mange portioner kan maskinen lave?

Vores maskiner laver ca. 100 portioner i timen. Så hvis du skal servicere 200 børn på en time, skal du bruge 2 maskiner, samtidig er det en go ide at starte lidt før så der er opbygget i lille lager i maskinen. Og bare rolig der er varmelegeme i maskinen som holder lageret varmt.

Er maskinen nem at betjene?

Med vores maskine slipper du for at ryste gryden konstant. Fra du hælder fedt og korn i maskinen og den begynder at poppe, går der ikke andet end 10 min, så er de varme popcorn klar. Maskinen er nem at betjene og du kan hurtigt fylde den op til en ny portion. Du kan servere popcorn i en stor skål, eller bruge de bægere som følger med i lejen. Der medfølger en vejledning og opskrift med maskinen.

Kan maskinen afhentes selv?

Du kan selv afhente maskinen på vores lager. Den kan være bag i en almindelig personbil, hvis du ligger sædet ned. Vi leverer og afhenter også gerne maskinen ved døren. Vi kan også godt sætte den op for dig og sørge for at alt fungere, inden vi forlader.

Popcorn til større arrangementer

Vi kan sagtens lave udlejning af popcornmaskiner til store arrangementer. Kontakt os for at få et tilbud.

Historien om popcorn