Lej en popcornmaskine

Lej en popcornmaskine

Prøv vores popcornmaskine og server popcorn i store portioner. I stedet for du skal have fat i den helt store gryde, kan denne maskine gøre arbejdet for dig.
Uanset om du holder biograf aften, åbent hus arrangementer eller børnefest, er friske popcorn et hit. Om i bliver 50 eller 200 personer til dit event, så kan vi love dig at du ikke løber tør. Du skal kun tænke på at poppe løs, for vi har sørget for resten. Både majs, fedt, salt og kræmmerhus med i pakken. Vores maskine kan lave masser af popcorn i timen. Du kan vælge at købe ekstra popcorn, hvis du holder et rigtig stort arrangement.

Hurtig og nem at betjene

Med vores maskine slipper du for at ryste gryden konstant. Fra du hælder fedt og korn i maskinen og den begynder at poppe, går der ikke andet end 10 min, så er de varme popcorn klar. Maskinen er nem at betjene og du kan hurtigt fylde den op til en ny portion. Du kan servere popcorn i en stor skål, eller bruge de bærger som følger med i lejen. 

Afhent selv, eller få den leveret

Du kan selv afhente maskinen på vores lager. Den kan være bag i en almindelig personbil, hvis du ligger sædet ned. Vi leverer og afhenter også gerne maskinen ved døren. Vi kan også godt sætte den op for dig og sørge for at alt fungere, inden vi forlader.

Popcorn til store arrangementer

Vi kan sagtens lave udlejning af popcornmaskiner til store arrangementer. Kontakt os for at få et tilbud.

Historien om popcorn

Var du klar over at det var indianerne i Amerika, som for mere end tusind år siden ved en tilfældighed opdagede popcorn? En uheldig indianer tabte en skål majs ned i bålet, hvor ved de naturligvis poppede. En modig indianer smagte på en hvorefter det blev en udbredt spise. Den første europæer der fik popcorn var Christopher Columbus i 1492 da han kom til Amerika. Siden da, har popcorn ikke ændret sig ret meget, men måden vi tilberedere dem på har dog flyttet sig en del. Vi skal faktisk helt frem til 1985 før den første maskine så dagens lys.