Lej en popcornmaskine fra kun 750 kr.

Professionel popcornmaskine, som kan producere store mængder popcorn på bare 10 min.

Dét får du med i din pakke

Vi sørger for, at du har alt det, du skal bruge, når du lejer en popcornmaskine. Både majs, fedt salt og kræmmerhuse er inkluderet, når du benytter dig af UAA.DK.

Lej en popcornmaskine og servér popcorn i store portioner til dit festlige arrangement. I stedet for, at du skal have fat i den helt store gryde, kan denne popcornmaskine gøre arbejdet for dig – og endda ganske nemt.

Som standerd får du en pakke til 50 personer. Hvis du skal lave popcorn til flere end 50 personer, kan du nemt tilkøbe flere popcorn.

Med i prisen får du altid:

  • Majs
  • Fedt
  • Salt
  • Kræmmerhuse

Popcorn er den nemme og hurtige snack

 

Uanset om du holder biograf-aften, åbent hus arrangementer eller børnefest, er friske popcorn et hit. Om I bliver 50 eller 200 personer til dit event, så kan vi love dig, at du ikke løber tør. 

Du skal kun tænke på at poppe løs, for vi har nemlig sørger for resten. Vores maskine kan lave masser af popcorn i timen, og det skyldes bl.a. dens store gryde.

Få svar på dine spørgsmål

Det kommer jo lidt an på, hvilken anledning du skal bruge vores popcornmaskine til.

Vores pakker med 50 personer er der ca 80 kræmmerhuse færdig poppede popcorn. Så er du 50 personer er der ca 1.5 kræmmerhuse til hver person. Men du kan altid bestille en ekstra portion, som du ikke betaler for hvis du ikke bruge den.

Vores popcornmaskiner laver ca. 100 portioner i timen. Så hvis du skal servicere 200 børn på en time, skal du bruge 2 maskiner.

Samtidig er det en god ide at starte lidt før, så der er opbygget et lille lager i maskinen. Og bare rolig der er varmelegeme i maskinen som holder lageret varmt. Popcornmaskine-leje er både nemt og sjovt!

Med vores popcornmaskine slipper du for at ryste gryden konstant. Fra du hælder fedt og korn i maskinen og den begynder at poppe, går der ikke andet end 10 min, så er de varme popcorn klar.

Maskinen er nem at betjene, og du kan hurtigt fylde den op til en ny portion. Du kan servere popcorn i en stor skål, eller bruge de bægere som følger med i lejen.

Der følger en vejledning og opskrift med maskinen. Lej popcornmaskine i dag – det er nemt og hammer sjovt!

Du kan selv afhente maskinen på vores lager. Den kan være bag i en almindelig personbil, hvis du ligger sædet ned. Vi leverer og afhenter også gerne maskinen ved døren. Vi kan også godt sætte den op for dig og sørge for at alt fungerer, inden vi forlader jer igen.

AFHENT SELV
Selvhenter fra lager i Kr. Værløse: Gratis

Udlevering torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering mandag mellem kl. 15:00 og 17:00

Hos UAA.DK går vi altid den ekstra mil for at gøre planlægningen af dit event en smule mindre tidskrævende. Derfor tilbyder vi også at levere hjem til din dør eller selskabslokale.

LEVERING / OPSÆTNING
Levering og afhentning ved gadedør fra kr. 595,00
Alle dage ml. kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00

Levering og afhentning og opsætning fra kr. 845,00
Alle dage ml. kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00

For et lille beløb, kan du leje en popcornmaskine med popcorn til 50 personer.

Vores popcornmaskine bliver leveret med både majs, fedt, salt og kræmmerhus, så du kan give dine gæster en uforglemmelig oplevelse, der dufter af gode minder og smager af et par håndfulde mere.

Hvis du har brug for popcorn til 100 eller 200 personer, kan du nemt tilkøbe ekstra popcorn.

Lej popcornmaskine inkl. en farverig slush-ice maskine til børnefødselsdagen

Mange af vores kunder vælger at kombinere popcornmaskine-leje med en af vores professionelle slush-ice maskiner.

Kombinationen er magisk og en sikker vinder til børnefødselsdagen.

Så hvis du gerne vil score lidt ekstra point hos børnene, bør du benytte dig at denne fantastiske kombination.

Udforsk alle vores lækre smagsvarianter til slush-ice maskinen.

Vi tilbyder også popcornmaskine-leje til de helt store arrangementer

Når du lejer en popcornmaskine hos UAA.DK, er du altid sikker på at have nok snacks – også selv til dine større arrangementer.

Der er nemlig ikke noget ved at stå lænket til mikroovnen i timevis. Med vores løsning er der lækkerier nok til alle, og maskinen, der spytter lækre popcorn ud, er ideel til en lang række events.

Kontakt os for at få et fordelagtigt tilbud til netop dit arrangement.

Opgradér din fest og lej en popcornmaskine

Hvem elsker ikke at kaste frisklavede, lune popcorn i gabet?

De fleste af os har et blødt punkt for den sprøde, salte snack, som både er et hit til børnefødselsdagen og en obligatorisk del af biografturen.

Vi garanterer, at dine gæster bliver ellevilde med den flotte popcornvogn, der leder tankerne hen på tivoli og lykkelige barndomsminder. En sjov gimmick med masser af velsmagende poppede majskerner.

Lej en popcornmaskine der tryller udsøgte mængder af den lækre snack frem til din næste fest.

Fuldend din fest og lej professionelt udstyr hos UAA.DK

Drømmer du at skabe en børnefødselsdag, der går over i historien? Så supplér med nogle af vores andre løsninger – eksempelvis en slushice– eller softicemaskine.

Du kan også gøre dine venner ovenud lykkelige med et fadølsanlæg eller en jukebox. Ryk nemt barstemningen hjem til dig selv og lav jeres egen playliste uden indblanding fra en DJ med en tvivlsom musiksmag.

Vi sidder klar ved telefonen alle dage fra kl. 10-22

Vi ved, hvordan en god fest er skruet sammen, og vi hjælper gerne med at finde det helt rette udstyr til netop dit event.

Kontakt os på telefon 25 944 944, hvis du vil leje vores udstyr af højeste kvalitet. Vi er altid leveringsdygtige i det festlige touch til dit næste arrangement.