Lej røgmaskine og andre effekter

Lej røgmaskine, hazer, sæbeboblemaskine, eller en indendørs snestorm giver lysshowet og festen en meget bedre virkning! Pift julefrokosten op med en snemaskine. Få også masser af sjov til børnefødselsdagen med tusindvis af sæbebobler. Uanset hvad du vælger, er leje af vores røgmaskine, snemaskine og sæbeboblemaskine med til at løfte stemningen! Som noget helt nyt, kan du nu også leje co2 effekter, som skyder en froststråle/sky, udover dit dansegulv.

Røgmaskine

En røgmaskine er en klassisk effekt til dansegulvet. Det gør så strålerne i dit lysshow kan ses bedre og bruger du et stroboskop eller en laser, så er en røgmaskine næsten et must. Vi har dem i 2 størrelser, hvor den store fungere som en hazer. Dvs. den kan stå og lægge et tæppe af røg ud i længere tid.

C02 effekter

Med c02 effekter, får du virkelig givet dine gæster noget ekstra. Co2 effekter bliver brugt på mange af de store klubber i verdenen og nu kan du få lov til at prøve det af på dit dansegulv.

Co2 virker som en masse røg, der hurtigt bliver sprøjtet ud over gæsterne og forsvinder lynhurtigt igen. Med vores c02 gun, kan du skyde det ud over dansegulvet og giver en fed effekt.. En Co2 Jet kan placeres på scenen og skyder en 8 meter froststråle/sky op i luften.

Sæbeboblemaskine og snemaskine

En sæbeboblemaskine, er et hit til børnefødselsdage og når der skal fejres barnlige sjæle. Det er sjovt for børnene at jagte sæbebobler og kan holde dem beskæftiget i flere timer. Med en snemaskine, kan du skabe en snestorm indenfor eller udenfor. Den er perfekt til at give den rigtige julefrokost stemning, eller når der skal fejres J-dag.

Det perfekte lysshow

Vi sammensætter gerne et lysshow til den fest eller event. Udfra de forventninger du har til lysshowet, sammensætter vi det perfekte setup til dig. Vi sørger selvfølgelig for opsætning og nedtagning og tilbyder også en lysmand, som kan sørge for at lyset bliver brugt optimalt, under hele arrangementet. Kontakt os på telefon eller email og få et super tilbud.