Leje af fadølsanlæg

Det velkendte og populære fadølsanlæg sætter altid gang i festen og folks humør. Hos UAA.dk kan du leje et fadølsanlæg til din næste fest – og til en konkurrencedygtig pris – og drage fordel af at kunneservere kolde, velsmagende fadøl til din næste sommer- eller fødselsdags fest, reception, julefrokost, bryllup, bal eller skolefest.

Et fadølsanlæg til din fest forkæler dine gæster og giver et ekstra spark til stemningen. Øllet er altid koldt og friskt og smager bedre, og så fremstår det bare lidt mere eksklusivt, end kedelige flasker nede fra tanken. Desuden er det sjovt og skærper drikkeappetitten selv at tappe den gyldne nektar fra fustagen ned i eget glas.

Du kan hente anlægget selv på vores adresse i  Kr. Værløse, eller vi kan levere det til dig. Vælger du levering, hjælper vi med at sætte det korrekt op og går ikke før det virker. Så er øllet dejligt koldt og klar til at blive serveret, når gæsterne kommer. Efter festen er vel overstået afhenter vi det selvfølgelig også, hvis du ikke selv ønsker at levere det tilbage.

 

Bestil Julebryg på uaa.dk