Leje af fadølsanlæg

Det velkendte og populære fadølsanlæg sætter altid gang i festen og folks humør. Hos UAA.dk kan du leje et fadølsanlæg til din næste fest – og til en konkurrencedygtig pris – og drage fordel af at kunneservere kolde, velsmagende fadøl til din næste sommer- eller fødselsdags fest, reception, julefrokost, bryllup, bal eller skolefest.

Et fadølsanlæg til din fest forkæler dine gæster og giver et ekstra spark til stemningen. Øllet er altid koldt og friskt og smager bedre, og så fremstår det bare lidt mere eksklusivt, end kedelige flasker nede fra tanken. Desuden er det sjovt og skærper drikkeappetitten selv at tappe den gyldne nektar fra fustagen ned i eget glas.

De bedste og mest velskænkede fadøl med perfekt skum

Der er flere ting der spiller ind når du skal ha den perfekte fadøl, for det første anbefaler vi du bruger originale Tuborg eller Carlsberg glas, netop disse glas har den rette tykkelse og ingen riller i glasset så øllet ikke kan lave hvirvler, derved løber fadøllet roligt ned i glasset. For det andet er det vigtigt glasset bliver holdt helt op til hanen så øllet løber direkte ned på glaskanten, glasset holdes ca 45 grader på hanen, endvidere er det også vigtigt at øllet ikke løber for hurtigt da det også kan skabe unødigt meget skum. Sidste men ikke mindst er der jo temperaturen på øllet, det er vigtigt du lader kølerne få tid til lige at køle øllet rigtigt. Der går typisk 5 -6 minutter fra du har startet fustagen op og sat strøm til fadøls anlægget til det er helt klar. På den perfekte øl ligger der ca 1,5 til 2 cm skum. Skål.   

Draftmore på vores fadølsanlæg

På alle vores fadølsanlæg her vi monteret draftmore, somen sikkerhed for dig. draftmore måler hele tiden på øllets temperatur og justeret automatisk kulsyre trykket så det passer sammen. Draftmore har siden vi monteret det reduceret oplklad til os fra vores kunder der ikke kunne få øllet til at flyde rigtig med mere end 90%. med Draftmore er der ingen justering som du snm kunde skal foretage dig i løbet af dagen/natten fodi fustagen ændre temperatur. Det er en ren win/win.

Prøv vores partypakker

Skal du holde en fest eller et arrangement, hvor der både er brug for musik og drikke, så vælg en af vores Party Pakker.

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Hvor mange glas øl er der i en fustage?

Størrelserne på fustagerne kan variere. Men tager vi udgangspunkt i en almindelig 25 liters fustage og du bruger vores glas på 40 cl, så er der 70 glas øl i.

Skummer øllet meget?

For at undgå skum og spild, har vi monteret Draftmore på alle vores fadøls anlæg. Draftmore måler helt tiden temperaturen på øllet, og skruer automatisk op og ned for co2 trykket. Så øllet bare løber. Dette har reduceret problemer med skummende øl mere end 90%

Skummer øllet meget?

For at undgå skum og spild, har vi monteret Drug Master på alle vores fadøls anlæg. Drug Master måler temperaturen på øllet, og skruer automatisk op og ned for co2 trykket. Så øllet bare løber. Dette har reduceret problemer med skummende øl mere end 90%

Er det let at samle selv?

Vores anlæg er meget simple at samle og du får god rådgivning til det. Det tager ca. 5 minutter, så flyder øllet. Husk dog det tager lidt tid, inden øllet er kølet ordenligt ned.

Afhentning eller levering?

Du kan sagtens have fadølsanlægget i en almindelig bil. Derfor har du mulighed for at afhente det på vores lager. Du kan også få os til at levere og opstille det for dig og afhente det igen.