Leje af fadølsanlæg

Det velkendte og populære fadølsanlæg sætter altid gang i festen og folks humør. Hos UAA.dk kan du leje et fadølsanlæg til din næste fest – og til en konkurrencedygtig pris – og drage fordel af at kunneservere kolde, velsmagende fadøl til din næste sommer- eller fødselsdags fest, reception, julefrokost, bryllup, bal eller skolefest.

Et fadølsanlæg til din fest forkæler dine gæster og giver et ekstra spark til stemningen. Øllet er altid koldt og friskt og smager bedre, og så fremstår det bare lidt mere eksklusivt, end kedelige flasker nede fra tanken. Desuden er det sjovt og skærper drikkeappetitten selv at tappe den gyldne nektar fra fustagen ned i eget glas.

Prøv vores partypakker

Skal du holde en fest eller et arrangement, hvor der både er brug for musik og drikke, så vælg en af vores Party Pakker.

FAQ - Få svar på dine spørgsmål

Hvor mange glas øl er der i en fustage?

Størrelserne på fustagerne kan variere. Men tager vi udgangspunkt i en almindelig 25 liters fustage og du bruger vores glas på 40 cl, så er der 70 glas øl i.

Skummer øllet meget?

For at undgå skum og spild, har vi monteret Drug Master på alle vores fadøls anlæg. Drug Master måler temperaturen på øllet, og skruer automatisk op og ned for co2 trykket. Så øllet bare løber. Dette har reduceret problemer med skummende øl mere end 90%

Er det let at samle selv?

Vores anlæg er meget simple at samle og du får god rådgivning til det. Det tager ca. 5 minutter, så flyder øllet. Husk dog det tager lidt tid, inden øllet er kølet ordenligt ned.

Afhentning eller levering?

Du kan sagtens have fadølsanlægget i en almindelig bil. Derfor har du mulighed for at afhente det på vores lager. Du kan også få os til at levere og opstille det for dig og afhente det igen.