Leje af fadølsanlæg

Det velkendte og populære fadølsanlæg sætter altid gang i festen og folks humør. Hos UAA.dk kan du leje et fadølsanlæg til din næste fest – og til en konkurrencedygtig pris – og drage fordel af at kunneservere kolde, velsmagende fadøl til din næste sommer- eller fødselsdags fest, reception, julefrokost, bryllup, bal eller skolefest.

Et fadølsanlæg til din fest forkæler dine gæster og giver et ekstra spark til stemningen. En god kombination er at leje et anlæg også, så er der også god stemning. Øllet er altid koldt og friskt og smager bedre, og så fremstår det bare lidt mere eksklusivt, end kedelige flasker nede fra tanken. Desuden er det sjovt og skærper drikkeappetitten selv at tappe den gyldne nektar fra fustagen ned i eget glas.

De bedste og mest velskænkede fadøl med perfekt skum

Der er flere ting der spiller ind når du skal ha den perfekte fadøl, for det første anbefaler vi du bruger originale Tuborg eller Carlsberg glas, netop disse glas har den rette tykkelse og ingen riller i glasset så øllet ikke kan lave hvirvler, derved løber fadøllet roligt ned i glasset. For det andet er det vigtigt glasset bliver holdt helt op til hanen så øllet løber direkte ned på glaskanten, glasset holdes ca 45 grader på hanen, endvidere er det også vigtigt at øllet ikke løber for hurtigt da det også kan skabe unødigt meget skum. Sidste men ikke mindst er der jo temperaturen på øllet, det er vigtigt du lader kølerne få tid til lige at køle øllet rigtigt. Der går typisk 5 -6 minutter fra du har startet fustagen op og sat strøm til fadøls anlægget til det er helt klar. På den perfekte øl ligger der ca 1,5 til 2 cm skum. Skål.   

Hvor meget fadøl skal du så bruge til din fest.

Det er jo altid svært at beregne sig frem til, og man vil jo helst ikke løbe tør kl 22,00 når festen er på sit højeste. Vi har dog prøvet at gøre det lige mere overskueligt for dig, med vores mange års erfaring og mange kunder her vi lave en lille liste som kan være en hjælp til dig.

  • Receptioner ………. 1 – 2 øl pr. gæst
  • Familiefester ………. 2 – 3 øl pr. gæst
  • Skolefester ………. 4 – 5 øl pr. gæst
  • Svendegilde ………. 5 – 6 øl pr. gæst

Dog er dette kun vejleden da flere forhold kan spille ind, vær her obs på bla.  vejr, størrelse på glas, type af mad der serveres og andre drikkevare ved festen. Er du i tvivl så er du altid velkommen til at kontakte os enten på vores mail eller telefon, vi er klar til at hjælpe dig.

Draftmore på vores fadølsanlæg

På alle vores fadølsanlæg her vi monteret draftmore, som en sikkerhed for dig. Draftmore måler hele tiden på øllets temperatur og justeret automatisk kulsyre trykket så det passer sammen. Draftmore har siden vi monteret det reduceret opkald til os fra vores kunder der ikke kunne få øllet til at flyde rigtig med mere end 90%. med Draftmore er der ingen justering du som kunde skal foretage dig i løbet af dagen/natten fordi fustagen ændre temperatur. Det er en ren win/wi

Prøv vores partypakker

Skal du holde en fest eller et arrangement, hvor der både er brug for musik og drikke, så vælg en af vores Party Pakker.

Vi har øl til en hver smag

Du kan vælge hvilken type øl du vil have med, når du bestiller en af vores fadølspakker.

Ekstra tilkøb