Leje af jukebox

Dagene, hvor du tog til en fest og håbede, at DJ’en ville spille dine favoritsange er ovre. Med en moderne jukebox fra UAA kan du spille musikken, du elsker, når du selv vil. Vi specialiserer i at levere DJ-underholdning uden en DJ!

Vores jukebox udlejning inkludere velspillende højtalere og alt musik styres via en touch screen.

Vores moderne ipad jukeboxe er designet til at være interaktive, sjove og nemme at bruge og indeholder mere end 1 million af de største hits gennem tiderne. Der er masser af playlister, til enhver festlig lejlighed. Uanset om det er fødselsdag, bryllup eller studenterfest.  Vælge mellem en pakke med jukebox og anlæg, eller en kombineret pakke, med jukebox, anlæg og fadøl.

God musik har stor betydning for alle typer fest. Hvis ikke du selv har lyst til at styre musikken, så vil vi anbefale at du booker en rigtig DJ. Få et godt tilbud på Diskogruppen.dk.

 Vi kan også levere lysshow, røgmaskine og andre effekter. Dine gæster vil elske et oplyst dansegulv.

Hent din jukebox

Vores anlæg og jukebox kan sagtens være i en almindelig personbil. På denne måde kan du hente det gratis, på vores lager. Det er nemt at sætte op og koble til.

Levering og afhentning

Vi kan sørge for både levering og afhentning ved døren. Vi stiller det også gerne op for dig. Dette giver dig den bedste mulighed for, at alt står klappet og klart, når dine gæster ankommer.

Mangler din fest lige det sidste?