Leje af projektor

Når der skal fremvises billeder via en projektor, så er det vigtigt med et knivskarpt billede. I de fleste tilfælde, kan det være svært at gøre rummet helt mørkt under fremvisningen. Vi udlejer kun projektorer af høj kvalitet, som kan klare en professionel fremvisning, selv under lysere forhold.

Projektorer og lærreder af nemme at sætte op og bruge. De egner sig ikke kun til møder eller konferencer, men kan også bruges til fremvisning af film eller billeder på storskærm. En projektor kan bruges som fremviser til f.eks. fødselsdage og fester.

Lej en projektor som passer til hvor stor en overflade der skal fremvises på og hvor krævende lysforholdene er. Lej et lærred som passer til. Jo længere væk tilskuerne sidder fra lærredet, jo større skal det være.

Projektor til konference og møde
Skal du bruge en projektor til konference, vil vi anbefale vores konferencepakke. Vi har flere års erfaring, med opstilling af udstyr til konferencer. Vores konferencepakke sørger for, at du kan afholde et professionelt event, hvor gæsterne både kan se og hører dit budskab. Med den trådløse mikrofon kan du nemt bevæge dig rundt i lokalet, uden at skulle tænke på om der er lang nok ledning.

Skal du afholde konference?

Vi skræddersyr gerne en konference pakke til dig. Vi hjælper gerne med at sammensætte det helt rigtige udstyr til arrangementet.

Vi kan være behjælpelige med:

Få et uforpligtende tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.