Lej en milkshake maskine

Lej en Milkshake maskine  med cremte og kølige drikkefra 1312,50 kr.

Nu kan du lave iskold milkshake

Du kan nemt og hurtigt lave og servere milkshake til dine gæster, med denne maskine.
Det er ikke til hver fest at gæsterne kan få lov til at nyde kølig milkshake. Derfor er det et hit både for børn og voksne og en fed overraskelse til jeres næste fest eller event.
Maskinen er nemt at betjene og kan lave ca. 100 glas i timen. Vi har 4 forskellige smags varianter og så kan du selvfølgelig tilkøbe mere milkshake mix. Maskinen er i rustfrit stål og holdes nemt ren med en våd klud. Den tilsluttes almindeligt 220 volt stik og kan stå på et almindeligt bord.

Milkshakes populært siden 1885 Udtrykket “milkshake” først blev brugt i print i 1885 og var en alkoholisk whisky drink. Den er blev beskrevet som en “robust, sund og ægte drik med æg, whisky mv. Den tjente som tonic samt en belønning. Ved “begyndelsen af 1900’erne bad folk om denne nye godbid, ofte med is.” I 1930’erne var milkshakes en populær drik i, hovedsageligt for studerende i USA.
Men det var da den elektriske blender blev opfundet i 1922, at milkshakes blev til det vi kender i dag. Nemlig en pisket, cremet, luftig drik.
Det var først i 1955 at den første milkshake blev serveret i Danmark. Det var på Wittrup Hotel i Albertslund. Det var ejet af amerikanerne Sallie Zimmerhackel, som introducerede det amerikanske køkken for hotellets gæster.

Hent selv, eller få leveret til døren. Maskinen kan du afhente selv på vores lager. Du skal dog være opmærksom på, at den vejer 47 kg. og du skal have god plads i bilen. Du kan også vælge, at vi kommer og leverer og afhenter den ved døren. Så kan du i stedet for koncentrere dig om planlægningen af din fest eller event.