Udlejning til konfirmation 2020

Udlejning til konfirmation 2020

Vi har samlet et udvalg af vores produkter, som vil gøre konfirmandens dag til noget helt fantastisk.

Lej en jukebox med masser af musik

Til fest hører der musik og det løser vi lyn hurtigt. Vores jukebox indeholder over 2 millioner numre og er altid opdateret med nyeste musik.

Du kan bruge en af vores forprogrammerede playlister, lave din egen playliste, eller bare søge sangene frem undervej.

Til jukeboxen får du også 2 af vores professionelle højtalere på stativ. Jukeboxen er nem at sætte op og bruge og kan være i en almindelig personbil.

Kølige drinks til konfirmant og gæster

Med vores slush ice maskine har du mulighed for at servere kølige drinks i lange baner. Du vælger selv smagen og vores maskiner har 2 kamre. 

Glas og sugerør er inklusiv i prisen og ekstra smags koncentrat kan nemt bestilles.

Prøv evt. en af vores mange opskrifter på slush ice med alkohol. Så kan du både lav cocktails eller shots, som altid holder sig fuldstændig afkølet.

Maskinen kan nemt afhentes i en personbil, ellers leverer vi også gerne til døren.

Iskold fadøl hele dagen

Med vores fadølsanlæg er du sikker på at have iskold fadøl til alle gæsterne, hele dagen. Prisen inkludere 2 fustager alm. pilsner, men du kan også vælge at få et fad med special øl.

Kulsyre og glas er  selvfølgelig inkluderet i prisen. Fadølsanlægget er super nemt at sætte op og du får lynhurtigt øllet til at flyde igennem.

Du kan bestille ekstra glas og fustager og skulle du ikke drikke alt øl, tager vi ikke åbnede fustager retur, for et lille gebyr. Så er du sikker på I ikke løber tør for øl, i løbet af aftenen.

Skab stemning med dekorationslys

Sæt et helt speciel præg på selskabslokalet, teltet eller stuen derhjemme. Med vores dekorationslys, kan lave en fed effekt, med lamper i alverdens forskellige farver. Du bestemmer og indstiller selv, hvilken type farve lampen skal lyse.

Sæt dem så de lyser op af væggen, eller teltdugen og se hvordan festen bliver forvandlet.

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan sætte lamperne, så de bliver benyttet på den mest optimale måde. Ring til os på tlf. 25 944 944.