Fra: DKK 1.025,00

Musikanlæg til din fest op til ca. 150 personer.
Hele weekenden kun 1195,00kr.

Som festarrangør gælder det om altid at vælge det rette musikanlæg til begivenheden. Er det en lille beskeden fest med eksempelvis en snes gæster, vil et stort musikanlæg måske nok levere varen, men vil samtidig også være spild af penge, da lydbehovet kunne have været dækket af et mere beskedent og billigt anlæg. Er det derimod én af de helt store fester, du har ansvaret for, vil du se mange utilfredse gæster, som ikke føler sig underholdt, hvis du har valgt at spare for mange penge og investeret i et for lille anlæg.

Her kan du roligt læne dig op ad Udlejning Af Anlægs ekspertise og følge vores råd og retningslinier, når det kommer til valg af musikanlæg. Vores mangeårige erfaring fortæller os med stor præcision, hvornår stort er stort nok og småt er for småt. Er det en begivenhed med 150 gæster eller mere, du arrangerer, kan vi derfor fortælle dig, at du er på den helt rigtige side, da anlægskonfigurationen, du ser her, er blandt de største og kraftigste, vi tilbyder og egner sig fortrinligt til store fester.Dette får du med

I denne store pakke medfølger 2 kompakte letvægts Electro-Voice ZLX-12P 12” højttalere, der trods deres størrelse afgiver fantastisk lyd, 4 højkvalitets Electro-Voice ZXA1 12” subwoofers, 2 mellemrør, 1 mixer. som nemt og hurtigt kan tilsluttes telefon/pc/iPad, 1 kabel, samt 1 nem-at-forstå manual.

Dette anlæg er så stort, at det kan være svært at transportere selv, og vi anbefaler derfor, at du får det leveret.

Pris for leje i hverdage
Pris for leje i weekend/helligdage
1025 kr. pr. døgn 1195 kr. for hele perioden

Tilføj din bestilling til kurven

Vælg om du ønsker døgnleje eller weekendleje

1 døgnWeekend
Ryd
Ingen produkter i kurven

Du vælger leje dato, når du gennemfører din bestilling ved kassen. 

Ved hver udlejning, betales et depositum på 1000 kr.