DKK 125,00

Lejepris for 3-5 dage

Champagne sabel

Smuk sabel med perfekt balance som gør det til en leg, at åbne for de gyldne bobler med masser af stil.
Pop champagneproppen på imponerende vis, og det vil vække opsigt til enhver festlig anledning. Det er en kunst som du sagtens selv kan lærer, uden at være professionel bartender. Det er både sjovt og underholdende for dig og dine gæster, at bruge en champagnesabel

Flasken holdes ca. 20 grader på skrå. Lad kniven glide op mod flaskehalsen. Når kanten af flasken rammes, får kraftpåvirkningen glasset til at brydes og adskiller forseglingen og proppen fra flaskens hals. 

Champagnesablen og dens historie

Man er ikke helt sikker på, hvor tradition med at bruge champagne sablen kommer fra. Men den man hører mest, at at det var Napoleon Bonaparte, som første gang åbnede champagne på denne måde, under den franske revolution.

Champagne! In victory one deserves it; in defeat one needs it.
Napoleon Bonaparte

Du kan læse mere omkring historien omkring denne måde at åbne champagne på her: Historien omkring champagne sablen

ADVARSEL!
Champagnesablen er ikke et legetøj. Hold afstand fra børn og menneskemængder. Champagnesablen må kun bruges i husholdningsøjemed. Skal champagnesablen bruges i andre sammenhænge, skal du muligvis bruge en våbentilladelse. Kontakt Politiet hvis du er i tvivl.

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.