Ipad jukebox inkl højtalere 50 pers

800,00 kr.

2 x EVP ZLX 12p højtaler
2 x højtalerstativ
1 x Ipad Jukebox
Diverse kabler

Leje periode

4 / 4 ledige

    Vi bærer udstyret ind og sætter op og tilslutter. Kræver at der vælges levering.

  • Opsætning

    Vi bærer udstyret ind og sætter det op.

Products that will be added:

  • Depositum: 1000 kr.
Varenummer (SKU): 011-0002 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Lej en Ipad jukebox, med masser musik direkte fra internettet. Vores Ipad er linket op til Spotify med mere end 2 million musiknummer og al den musik der ligger der. Så du har masser muligheder for en fed fest med den bedste musik. Du kan lav din egen spille-liste, brug dine spillerlister fra din egen telefon, eller nyd de mange spillerlister der allerede ligger i Spotify, udvalget er stort lige fra 60’er over 90’er og op til moderne musik fra radioen. Om det er dinner musik eller 80’er musik du ønsker er der play-lister nok at vælge imellem. Vi har betalt for den musik der bliver streamet via vores månedlige licens på Spotify – så vi er sikre på at de kunstner der gør sig umage med deres musik også får en skilling for det.
Ipad´en er udstyret med et mobildata kort så den er online hele tiden, dog begrænset af location. Er du langt ude på landet uden mobil dækning, vil en WiFi forbindelse være et stort plus. (et godt råd, har du dårlig signal på din telefon. Så er der det nok osse på vores Ipad.)

uaa.dk kan aldrig holdes ansvarlig for dårlig eller slet ingen internet-dækning.

Ipad’en kommer kodet så der kun er adgang til Spotify, dog kan koden udleveres i tilfælde hvor det er nødvendigt at koble på WiFi.
Kommer Ipad’en retur med en ny kode og uden du kender koden opkræves et gebyr på 500,00.