fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

DKK 1.200,00

Lejepris for 3-5 dage

Lej en Ipad jukebox til 100 personer.

Ipad jukebox,  masser musik direkte fra internettet og ud i højtalerne til din fest.  Vores Ipad er linket direkte op til Spotify og  dermed mere end 2 million musiknummer, så du løber ikke tør for hits og god musik. Så du har selvsagt masser muligheder for en fed fest med den bedste musik, derudover har vi forkælet dig med rigtige gode højtaler fra Ev med to utrolig velspillende top højtaler og to solide bundkasser er der lavt i ovnen til et brag af en fest. Vi er sikre på du kan spille op for ca. 100 gæster med dette fede system. Når du lejer denne digitale Ipad jukebox kan lav din egen spille-liste, brug dine spillerlister fra din egen telefon, eller nyde de mange spillerlister der allerede ligger i Spotify, udvalget er stort lige fra 60’er over 90’er og op til moderne musik fra radioen. Om det er dinner musik eller 80’er musik du ønsker er der play-lister nok at vælge imellem. Vi har betalt for den musik der bliver streamet via vores månedlige licens på Spotify – så vi er sikre på at de kunstner der gør sig umage med deres musik også får en skilling for det.

Vores jukebox er online

Ipad´en er udstyret med et mobildata kort så den er online hele tiden, datakortet er online på TDC’s netværk som skulle være det bedst dækkende i danmark og derved optimalt til vores jukebox. Dog begrænset af location, skal festen holdes i en kælder, langt ude på landet eller  i skoven hvor din egen mobiltelefon heller ikke har dækning, vil en WiFi forbindelse være et stort plus. (et godt råd, har du dårlig signal på din telefon. Så er der det nok osse på vores Ipad.)

uaa.dk kan aldrig holdes ansvarlig for dårlig eller slet ingen internet-dækning.

Ipad’en kommer kodet så der kun er adgang til Spotify, dog kan koden udleveres i tilfælde hvor det er nødvendigt at koble på WiFi.
Kommer Ipad’en retur med en ny kode og uden du kender koden opkræves et gebyr på 500,00.

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.