fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

DKK 1.000,00

Lejepris for 3-5 dage

Lej en Ipad jukebox til 80 personer.

Ipad jukebox, med masser musik direkte fra internettet. Vores Ipad jukebox er linket op til Spotify med mere end 2 million musiknummer og al den musik der ligger der er tilgængelig for dig og dine gæster. Sammen med den digitale ipad jukebox får du vores fantastiske lydsystem til ca. 80 personer, systemet indeholder 2 aktive EV 12″ top højtaler samt en lille aktiv bund som lige giver dig den ekstra Bass din fest det lille ekstra. Så nu du har rig muligheder for en fed fest med den bedste musik. På  ipad jukebox har du mulighed for at lave dine egne spille-lister, du kan bruge dine spillerlister fra din egen konto, du kan selvfølgeligogså bare nyde de mange spillerlister der allerede ligger i Spotify. Udvalget er stort lige fra 60’er over 90’er og op til moderne musik fra radioen. Om det er dinner musik eller 80’er musik du ønsker er der play-lister nok at vælge imellem. Vi har betalt for den musik der bliver streamet via vores månedlige licens på Spotify – så vi er sikre på at de kunstner der gør sig umage med deres musik også bliver betalt for det.

Vores ipad jukebox er altid online.

Ipad´en er udstyret med et mobildata kort så den er online hele tiden, datakortet er tilsluttet TDC netværk som skulle være det netværk der dækker Danmark bredest og bedst. Dog begrænset af location, skal festen holdes i en kælder eller langt ude på landet eller  i skoven hvor din egen mobiltelefon heller ikke har dækning, vil en WiFi forbindelse være et stort plus. (et godt råd, har du dårlig signal på din telefon. Så er der det nok osse på vores Ipad.)

Ipad’en kommer kodet så der kun er adgang til Spotify, dog kan koden udleveres i tilfælde hvor det er nødvendigt at koble på WiFi.
Kommer Ipad’en retur med en ny kode og uden du kender koden opkræves et gebyr på 500,00.
uaa.dk kan aldrig holdes ansvarlig for dårlig eller slet ingen internet-dækning.

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.