fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

Online bestilling

Afhentning / levering

24 timers support

DKK 995,00

Lejepris for 3-5 dage

Lej et anlæg til ca. 100 personer.

Som festarrangør står du over for udfordringen, at udstyre begivenheden med god lydunderholdning. Men du har selvfølgelig ikke har lyst til at bruge overflødigt mange penge. Store begivenheder kræver store anlæg og små begivenheder kræver små. Som ikke-ekspert kan det være svært at bedømme, hvilken størrelse musikanlæg, der bedst kan benyttes hvornår. UAA.dk kan i den forbindelse rådgive og udstyre dig med præcis det lydanlæg, der passer til den størrelse begivenhed, du står i spidsen for.

Vores anlægspakke her på siden har en kraft og lydkonfiguration, som er specialfremstillet til begivenheder med omkring 100 gæster. Denbør derfor være dit valg, hvis det er den størrelse fest, du skal arrangere.

Hvad er der med i lej et anlæg pakken?

– 2 letvægts Electro-Voice ZLX-12P 12” højttalere, der afgiver langt bedre lyd, end deres kompakte størrelse lader dig tro
– 2 højkvalitets Electro-Voice ZXA1 12” subwoofers
– 2 mellemrør, 1 mixer. som hurtigt kan tilsluttes telefon/pc/iPad (tilsluttes med mini jack)
– 1 kabel
– 1 nem-at-forstå manual.

Anlægget kræver lidt mere plads end en alm. personbil har, men kan være i en stationcar.

Har du brug for et anlæg i anden størrelse så se mere på siden Lej et anlæg

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.