fbpx

DKK 1.195,00

Lejepris for 3-5 dage

Lej et anlæg til ca. 150 personer

Som festarrangør gælder det om altid at vælge det rette musikanlæg til begivenheden. Er det en lille beskeden fest med eksempelvis en snes gæster, vil et stort musikanlæg måske nok levere varen, men vil samtidig også være spild af penge, da lydbehovet kunne have været dækket af et mere beskedent og billigt anlæg. Er det derimod én af de helt store fester, du har ansvaret for, vil du se mange utilfredse gæster, som ikke føler sig underholdt, hvis du har valgt at spare for mange penge og investeret i et for lille anlæg.

Her kan du roligt læne dig op ad Udlejning Af Anlægs ekspertise og følge vores råd og retningslinjer, når det kommer til valg af musikanlæg. Vores mangeårige erfaring fortæller os med stor præcision, hvornår stort er stort nok og småt er for småt. Er det en begivenhed med 150 gæster eller mere, du arrangerer, kan vi derfor fortælle dig, at du er på den helt rigtige side, da anlægskonfigurationen, du ser her, er blandt de største og kraftigste, vi tilbyder og egner sig fortrinligt til store fester.Dette får du med

I denne store pakke medfølger 2 kompakte let vægts Electro-Voice ZLX-12P 12” højttalere, der trods deres størrelse afgiver fantastisk lyd, 4 højkvalitets Electro-Voice ZXA1 12” subwoofers, 2 mellemrør, 1 mixer. som nemt og hurtigt kan tilsluttes telefon/pc/iPad (mini jack), 1 kabel, samt 1 nem-at-forstå manual.

Dette anlæg er så stort, at det kan være svært at transportere selv, og vi anbefaler derfor, at du får det leveret.

Har du brug for et anlæg i anden størrelse så se mere på siden Lej et anlæg

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.

FÅ EN GRATIS RABATKODE

Få 2 af vores dekorationslamper med i din bestilling. Lamperne er perfekte, til at sætte et ekstra festligt præg på dit fest lokale.

Værdi: 275 kr.

Dekorationsbelysning 2 lamper