fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

Online bestilling

Afhentning / levering

24 timers support

DKK 795,00

Lejepris for 3-5 dage

Lej et anlæg til ca. 80 personer

Når du holder fest, kan det være en udfordring at finde det rette musikanlæg til at sætte stemningen. Det skal helst ikke være hverken for små eller for stort. Er det for småt, kan mange gæster ikke høre musikken, og er det for stort, bruger du sandsynligvis flere penge end du behøver.

Vores anlægspakke på denne side har en lydpower og konfiguration, som er specifikt designet til begivenheder med flere end 50 personer, men færre end 100 og bør derfor være dit valg, hvis du inviterer ca. 80 gæster indenfor.

I pakken medfølger 2 kompakte Electro-Voice ZLX-12P 12” højttalere, der afgiver langt kraftigere lyd, end deres beskedne størrelse antyder, 1 exceptionel Electro-Voice ZXA1 12” subwoofer, 2 højttalerstativer, 1 mixer. som snildt kan tilsluttes telefon/pc/iPad (tilsluttes med mini jack), 1 kabel, samt 1 nem-at-forstå manual. Anlægget kan let være i en alm. personbil og er derfor velegnet til transport.

Har du brug for et anlæg i anden størrelse så se mere på siden Lej et anlæg

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.