fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

DKK 250,00

Lejepris for 3-5 dage

Beer pong bord inkl. krus og bolde

Når du ønsker, du og dine gæster skal have det sjovt til din fest, så er et beer pong bord en sikker vinder. Alle kan være med og skal børnene prøve, så kan øllet udskiftet med sodavand.

Du får følgende:
1 stk. Beer Pong bord
24 stk. 40 cl. krus. (12 blå og 12 røde)
3 stk. Beer Pong bolde
Bordet skal være rengjort inden det returneres.

Beer Pong

Beer bong er et meget populært og sjovt spil, hvad enten du spiller det seriøst eller bruger det som drukspil til din fest. Beer Pong består i at du skal ramme kopper af øl, med en bordtennis bold. Rammer du ned i koppen, skal modstanderen drikke indholdet. Du kan læse de officielle regler her: Beer pong regler

Flip Cup

På vores Beer bong borde er der mulighed for at spille Flip Cup, hvor det går ud på at få kruset til at vende 180 grader. Et spil som man kan bruge flere timer på og du bestemmer selv hvor mange øl du vil indføre i reglerne. Vores spilleregler kan du læse her. Flip Cup regler.

Skal du være Beer Pong Champion?

 

Tilføj din bestilling til kurven

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.