fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

Online bestilling

Afhentning / levering

24 timers support

Fra: DKK 1.965,00

Lejepris for 1-5 dage

Lej et fadølsanlæg med to fustager øl.

Vi tilbyder dig at leje et rigtigt fadølsanlæg med en hane til udskænkning af frisk fadøl fra fustage. Øllet køles via aluminiumblok, så tager det kun 5 minutter før det er klar. Vi gør det rigtigt nemt for dig. Fortæl os blot, om du ønsker at få det leveret eller at afhente det selv, og om det Tuborg eller Carlsberg, der skal flyde fra hanerne. Du kan også vælge andre former for fadøl.

For lidt øl til gæsterne eller for meget øl tilovers efter festen kan være en frustrerende oplevelse. Den bestilte mængde øl, skal meget gerne passe til lejligheden. Vælg derfor en fadøls-pakke, som passer til antallet af gæster.

Alle vores fadølsanlæg er forsynet med Draftmore.

Når du lejer et fadølsanlæg hos uaa.dk skal du ikke bekymre dig om noget, heller ikke om der nu kommer for meget skum og for lidt fadøl ud af hanerne. Vi har monteret Draftmore på alle vores fadølsanlæg, Draftmore er en enhed som hele tiden måler temperaturen på fadøllet som løber gennem systemet. Hvis temperaturen stiger i systemet åbner Draftmore op for mere kulsyre således at fadøllet kan løbe smukt og roligt . Denne lille genialitet betyder at du ikke skal skruge på noget men blot tænke på at holde din fest, og nyde den kolde fadøl.

Fadøls pakken indeholder?

– 1 fadølsanlæg med en hane
– 1 kulsyreflaske
– 2 fadøls fustager
– 2 rammer plastkrus. 70 krus per ramme – 40 cl.

Har du spørgsmål, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Vi står klar til at hjælpe.

AFHENT SELV

Selvhenter fra lager i Kr. Værløse: Gratis
Udlevering torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering mandag mellem kl. 15:00 og 17:00

 

LEVERING / OPSÆTNING

Levering og afhentning ved gadedør: Kr. 550,00
Alle dage. mellem kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00
Levering og afhentning med opsætning: Kr. 800,00
Alle dage. Levering og opsætning mellem kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00

 

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.