Fra: DKK 3.760,00

Lejepris for 3-5 dage

Fadølsanlæg inkl. 4 fustager øl, kulsyre og glas.

Lej et fadølsanlæg til din næste fest – 100 gæster. Skal du forkæle gæsterne og hæve stemningen til din fest, gøres det ikke meget bedre, end med et sprødt fadølsanlæg. Når øllet kommer fra fustagehanen, skummer det så indbydende, og den større frigivelse af kulsyre fremhæver på glimrende vis øllets smagsstoffer. Ja, det at se gudernes foretrukne drikkelse komme hældende fra den kolde fustage ned i ens krus er jo nærmest forfriskende i sig selv

Hos os kan du leje et vaskeægte fadølsanlæg til udskænkning af den koldeste og friskeste fadøl, der findes. Med nedkøling via aluminiumblok, er du klar til at nyde drikkelsen efter bare 5 minutter. Det eneste, du skal gøre for at leje vores anlæg, er at fortælle os, om du kan afhente selv eller om du vil have det leveret og at fortælle os om det er Tuborg eller Carlsberg, der skal være aftenens højdepunkt. Ønsker du varianter i form a Classic, julebryg, påskebryg eller lign. klarer vi også det. Bare skriv til os med dine ønsker, så finder vi sammen en hurtig løsning.

Den samlede mængde øl, du stiller til rådighed til din fest skal meget gerne afspejle, hvor mange gæster, der er til stede. Det er ikke sjovt at stå med hverken for meget eller for lidt øl på aftenen. Venter du omkring 100 gæster, anbefaler vi hos UAA, at du benytter dig af tilbuddet her på siden. Vi ved af erfaring, at netop denne konfiguration er en glimrende løsning til begivenheder af den størrelse. Har du spørgsmål, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Vi står klar til at hjælpe.

Dette får du med i pakken

– 1 fadølsanlæg (luftkølet bordmodel)
– 1 kulsyreflaske
– 4 fadøls fustager
– 4 rammer plastkrus. 70 krus per ramme – 40 cl.

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.