fbpx

25 944 944

Alle ugens dage fra kl. 10-22

Online bestilling

Afhentning / levering

24 timers support

Fra: DKK 2.165,00

Lejepris for 1-5 dage

Lej et fadølsanlæg incl. 2 fustager øl og 140 glas

Frisk og velskænket fadøl til ca 50 personer. Skal du holde fest eller har du et vigtigt event hvor dine gæster skal nyde en lækker iskold fadøl og i bliver op til ca 50 personer er denne fadøls pakke den perfekte løsning for dig. Du kan naturligvia altid bestille en ekstra fustage med for at være sikker på der er nok, Skulle der mod forventning være for meget fadøl, kan du nemt returnere åbnede fustager til os. Du får det hele med i denne pakke smart og kompakt fadølsanlæg som bordmodel, kulsyre, 2 fustager øl og 140 originale Tuborg/Carlsberg glas.

Fadøl på 15 minutter

Vores fadølsanlæg er nemme at tilslutte og du skal ikke bruge værktøj. Når du henter  eller får fadøls anlægget leveret gennemgår vi alt med dig så du er sikker på hvad du skal gøre. Derfra tager det ca. 10 min at opsætte og klargøre udstyret. Kolde fadøl på 5min. Når først der er sat strøm til er der kolde fadøl takket være det smarte fadølsanlæg med aluminiums blok, altså ingen vankøling der skal stå og køle i flere timer. Så alt i alt er du klar på under 15 min. og der er Inkl. de 5 min. det tager for øllet at køle ned.

Fadøl med perfekt skum

Med vores fadølsanlæg får du altid den perfekte fadøl, vi har nemlig monteret draftmore på alle vores fadølsanlæg, draftmore tilpasser heletiden kulsyre trykket i systemet således at det passer med temperaturen på øllet i fustagen, da denne jo nemt ændre sig i løbet af dagen/natten. Nu skal du så kun tænke på at feste med dine gæster.

For lidt øl til gæsterne eller for meget øl tilovers efter festen kan være en frustrerende oplevelse. Den bestilte mængde øl, skal meget gerne passe til lejligheden. Vælg derfor en fadøls pakke, som passer til antallet af gæster.

Fadøls pakken indeholder?

– 1 fadølsanlæg
– 1 kulsyreflaske
– 2 fadøls fustager
– 2 rammer plastkrus. 70 krus per ramme – 40 cl.

Har du spørgsmål, ringer eller skriver du naturligvis bare til os. Vi står klar til at hjælpe.

AFHENT SELV

Selvhenter fra lager i Kr. Værløse: Gratis
Udlevering torsdag mellem kl. 15:00 og 17:00
Aflevering mandag mellem kl. 15:00 og 17:00

 

LEVERING / OPSÆTNING

Levering og afhentning ved gadedør: Kr. 550,00
Alle dage. mellem kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00
Levering og afhentning med opsætning: Kr. 800,00
Alle dage. Levering og opsætning mellem kl. 09:00 – 12:00 eller 13:00 – 16:00

 

Lejeperiode

Weekendleje:
Når du lejer produkter hos uaa.dk henover weekend og helligdage, tilbyder vi en lejeperiode på op til 4 døgn. Med udgangspunkt i udlevering torsdag og returnering mandag. Andet kan dog aftales med os.

Hverdagsleje:
Når du lejer i hverdagen, står udstyret til din rådighed fra mandag til fredag, dog kan du afhente eller få leveret på alle ugens hverdage mellem kl. 8.00 og kl.16.00.