Lej en jukebox
(50 personer)
Weekendleje

DKK 800,00

Moderne jukebox inkl musikanlæg til 50 personer. Lej det hele weekenden for 800 kr.

Lej en Ipad jukebox, med masser musik direkte fra internettet. Vores Ipad er linket op til Spotify med mere end 2 million musiknummer og al den musik der ligger der. Så du har masser muligheder for en fed fest med den bedste musik. Du kan lav din egen spille-liste, brug dine spillerlister fra din egen telefon, eller nyd de mange spillerlister der allerede ligger i Spotify, udvalget er stort lige fra 60’er over 90’er og op til moderne musik fra radioen. Om det er dinner musik eller 80’er musik du ønsker er der play-lister nok at vælge imellem. Vi har betalt for den musik der bliver streamet via vores månedlige licens på Spotify – så vi er sikre på at de kunstner der gør sig umage med deres musik også får en skilling for det.
Ipad´en er udstyret med et mobildata kort så den er online hele tiden, dog begrænset af location. Er du langt ude på landet uden mobil dækning, vil en WiFi forbindelse være et stort plus. (et godt råd, har du dårlig signal på din telefon. Så er der det nok osse på vores Ipad.)

uaa.dk kan aldrig holdes ansvarlig for dårlig eller slet ingen internet-dækning.

Ipad’en kommer kodet så der kun er adgang til Spotify, dog kan koden udleveres i tilfælde hvor det er nødvendigt at koble på WiFi.
Kommer Ipad’en retur med en ny kode og uden du kender koden opkræves et gebyr på 500,00.

Prisen er for selvhenter fra vores lager i Værløse. (Gratis)
Udlevering er fredag eftermiddag mellem kl. 15,00 og 17,00. Eller efter aftale
Aflevering er mandag eftermiddag mellem kl. 15,00 og 17,00. Eller efter aftale.
Lad os levere og afhente. Begge veje 550,00kr.
Lad os levere, opsætte og tilslutte, samt afhente. Begge veje 800,00kr